Industri og produksjon

Manufacturing Web
Få tilbake industri- og produksjonsutstyret ditt i produksjon med AREPA's eksperttjenester innen restaurering og reparasjon

Selv et par maskiner på en liten produksjonsfabrikk kan forårsake et tap på over en million kroner. Vi vet alle at tid er penger, og når maskiner ikke fungerer, betyr det at bedrifter umiddelbart begynner å tape penger. Disse tapene vil fortsette i den retningen til en løsning er på plass.

Etter et produksjonstap er kapasitet og ledetid to av de mest kritiske problemene som en bedrift står overfor. En arbeidsgiver må finne en ny måte å oppnå produksjonsmål så snart som mulig. Så når man bestemmer om en maskin kan renses, repareres, oppgraderes eller erstattes, kommer det ofte an på ledetid. En ny maskin kan være ønskelig, men ledetiden kan ofte være 90 til 120 dager, og noen ganger enda lengre i tilfeller med spesial utstyr.

Hjelper våre kunder med å ta de beste beslutningene

AREPA's ingeniører har flere års erfaring med å jobbe med reparasjon- og erstatnings løsninger. Vi kjenner også til, og forstår spesialiserte industrielle og produksjons relaterte maskiner og kan hjelpe den forsikrede med å fullt ut forstå eventuelle implikasjoner, inkludert kostnader og læringskurver knyttet til kjøp av nytt utstyr.

Målet vårt er å hjelpe til med å ta de riktige beslutningene som er mest kostnadseffektive og tidsriktige, for å få den forsikrede tilbake i produksjon. Dette kan innebære arbeid med å gjennomgå planer med reparasjons- eller erstatningsleverandører, samt diskutere tidslinjer for mulige alternativer. AREPA kan hjelpe med å veie opp alle disse faktorene for å hjelpe den forsikrede og forsikringsselskapet med å ta de beste beslutningene for alle involverte parter.

Renovering av industrielt eller produksjonsutstyr

AREPA har bred erfaring med renovering og reparering av industrielt og produksjonsutstyr, inkludert:

 • Plastinjeksjonsformer
 • Presser
 • Dreiebenker
 • CNC-utstyr
 • Vindmøller
 • Ventilasjon/avtrekksutstyr
 • Produksjonskonvektorer
 • Plukkere/sorterere
 • Robotikk
 • Automatiseringssystemer
 • Variabelfrekvensomformere (VFD-er)

Få den hjelpen du trenger

Lær mer om våre tjenester innen utstyrsrestaurering, vedlikeholdstjenester, rådgivning og mer.

Hva gjør vi

Her holder vi til

AREPAs merkevare ble etablert i Silkeborg, Danmark, for nesten 40 år siden, med virksomhet i Nederland, Sverige og Storbritannia. Kjøpt opp av Envista Forensics i 2017, en global leder innen rettsmedisinsk rådgivning, ble AREPAs europeiske operasjoner kombinert med Envistas velkjente linje for utstyrsrestaurering, TekPro Global, i Nord-Amerika. Samlet sett har AREPA en av de største og mest erfarne teamene av restaureringsspesialister i bransjen.


 
"It has been a great experience and pleasure working with the AREPA team. The activities performed by AREPA assisted the Honda Engine Plant in resuming a normal production environment quickly and to plan. I would recommend them to any Company that requires some form of recovery assistance."
Andrew Silver, Engine Plant Manager, Honda

Få den hjelpen du trenger

Lær mer om våre tjenester for utstyrsgjenoppretting, vedlikeholdstjenester, kontinuitetsrådgivning med mer.

Kontakt oss »

Siste nytt

Les mer »