Datacentre

Data Centers
I dag er datasentre motorene som holder de fleste virksomheter, institusjoner og offentlige instanser i gang.

Når disse datasentrene slutter å fungere, kan det skape en rekke utfordringer.

Det første man kanskje tenker på, er å bytte utstyret, men stort sett er det kun deler av utstyret som krever reparasjon - ikke hele enheten. På grunn av problemer med software- og hardwarekompatibilitet kan en unødvendig utskiftning av enkelte komponenter utløse en full oppgradering, som kan bli enda dyrere.

Hendelser i datasentre, som brann, stormskader, vannskader eller til og med fenomenet kalt zink-whiskers (som kan forårsake kortslutninger), kan være ganske ødeleggende. Kunder og forsikringstakere vil ha svar og en handlingsplan så fort som mulig.

Gjenoppretting av datasentre

AREPA har med suksess gjenopprettet tusenvis av deler av datasentre, noe som gjør det mulig for bedrifter å gjenoppta driften på kortere tid og med minimal systemintegrasjon eller avbrudd.

Fra større bedrifter som har sine egne datasentre til mindre virksomheter som bruker delte sentre, kan utstyr som servere, datamaskiner, nettverkssvitsjer og datalagringskabinetter renses og gjenopprettes. Dette inkluderer alle de elektriske komponentene som støtter det, slik som elektrisk kraftdistribusjon, uavbrutte strømforsyninger (UPS-er), oppvarming, ventilasjon og klimaanlegg (HVAC)-systemer, brannslukkingsutstyr og sikkerhetsovervåkningsutstyr.


Få den hjelpen du trenger

Lær mer om våre tjenester for utstyrsgjenoppretting, vedlikeholdstjenester, kontinuitetsrådgivning med mer.

Kontakt oss »

Siste nytt

Les mer »